Избери страница

Мартина Макс

osb плоскости

Каталогът на “МАРТИНА МАКС” съдържа богата гама от osb плоскости. Продуктите представляват носещи плочи от слепени със смола дървесни частици. Материалът е изключително влагоустойчив, с висока трайност, носеща стабилност и издръжливост.

osb плоскости

Osb плоскости за Вашия бизнес

Първокласните osb плоскости, които предлагаме, имат широко приложение в различни сфери и осигуряват удобство и бързина за бизнеса. Подходящи са за носещи конструкции за мебели, основи за под, облицовка на стена. Идеални са за направата на складово оборудване, етажерки, шкафове, производство на билбордове, щандове, павилиони и изложби. Използват се също за преградни стени, както и за направата на различни опаковъчни продукти. Osb плоскостите са универсален помощник за бизнеса.

ЦЕНИТЕ СА С ВКЛЮЧЕНО ДДС

Мерки във връзка с Извънредното положение

Уважаеми Клиенти,

Уведомяваме Ви, че във връзка с актуалните препоръки за безопасност фирми Мартина Макс и Ди Ем Макс са предприели всички необходими хигиенни мерки. Работим с маски, ръкавици, редовно проветряваме и дезинфекцираме помещенията. Умоляваме Ви, ако имате възможност, да изпращате Вашите поръчки по имейл или телефон. За Ваше удобство е на разположение и нашият служебен транспорт.