Избери страница

Мартина Макс

Дървени иглолистни греди

Висококачественият дървен материал е основа за успеха на всеки строеж. Компанията Мартина Макс работи дълги години в сферата на обработката и продажбата на дървени греди и разнообразие от дървен материал. Опитът ни е гаранция, че избираме за Вас най-добрата изходна суровина с гарантиран произход и доказано качество. Така постигаме две от основните си цели – да предлагаме на клиентите си първокласен продукт без забележки и да работим в съответствие с нормите за екологичност и устойчивост.
дървени греди
При нас ще откриете 12 разновидности дървени греди с идеални характеристики. Гредите са изработени от иглолистен материал, избичени и фасонирани от обла сурова дървесина. Разполагаме с дървени греди с най-различни параметри – разгледайте предложенията ни за греди от първо и второ качество с дължини от 3, 4, 5 и 6 метра. При нас можете да поръчате и изработката на греди с дължина от 7 и 8 метра, като гарантираме бързо и прецизно изпълнение на всички индивидуални изисквания на клиента.
ЦЕНИТЕ СА БЕЗ ДДС

Първокласни дървени греди

Ние разбираме важността и отговорността на нашата работа, затова избираме дървения материал, с който работим, внимателно и контролираме всеки елемент от производството и обработката му. Така Ви гарантираме безопасност, сигурност, дълготрайност на дървените греди, които предлагаме. Те са подходящи за кофражна дейност, за изграждане на устойчив на атмосферни влияния покрив, а също и за изработката на разнообразни дървени конструкции като барбекюта, летни градини, навеси, веранди и други.

За удобството на клиентите си предлагаме допълнителна прецизна обработка на дървените греди. В нашия цех, оборудван с модерни машини, може да поръчате рендосване на дървените греди. Така гредите получават завършен вид с гладки повърхности. За да се подсигурите, че дървеният материал ще устои на времето, разчитайте на нас за професионално импрегниране, което значително повишава издръжливостта на гредите срещу нападения на вредители, гниене, неблагоприятни атмосферни влияния. Ние осигуряваме и навременен транспорт на поръчаните количества до адрес на клиента.

Мерки във връзка с Извънредното положение

Уважаеми Клиенти,

Уведомяваме Ви, че във връзка с актуалните препоръки за безопасност фирми Мартина Макс и Ди Ем Макс са предприели всички необходими хигиенни мерки. Работим с маски, ръкавици, редовно проветряваме и дезинфекцираме помещенията. Умоляваме Ви, ако имате възможност, да изпращате Вашите поръчки по имейл или телефон. За Ваше удобство е на разположение и нашият служебен транспорт.